Thursday, July 29, 2010

MANLY eyeshadow-oh nice




kawan kawan kat luar sane.pena dgr MANLY eyeshadow.okay.eazy pown actually ade jual jugak lah.maybe harga ni korang boleh cakap mahal n boleh cakap murah.sebab name pown berniaga kan.mesti lah ade mcm2 harga :)

eyeshadow ni sgt MUDAH utk di apply kan kat kelopak mate tu.WARNA sgt VIBRANT n tahan LAMA. dan diulangi.sgt berbaloi la kan kalau beli sbb tak payah stock up makeup utk berbulan bulan.yihaaa!

berapa harganye ?

RM 80 saje ...yeay!!!

email to : izzati_jpv@yahoo.com

3 comments:

kay kamal said...

i suke je nk beli but my 88 pallette from coatal scents tak abes2 pakai..lol

kay kamal said...

i suke je nk beli but my 88 pallette from coatal scents tak abes2 pakai..lol

lemonade said...

like it!