Tuesday, November 9, 2010

3rd trimester

fuhhh.trimester ke tiga mmg meletihkan dan betul2 mencabar

sangat letih.jalan pun macam dah makin perlahan.tapi teringin gak nk ikut kawan2 pegi kuar.hihihihi.tapi kalau jalan lebih sikit dah mengah.fuhhh.

kat bawah rase mencucuk2.kadang2 geli pun ade gak :) apelah si baby tu tgh wat kat dalam tu eh?

esok c/up utk 31 w.cuak cuak.mintak2 la hb naek.tak larat dah nak kena bebel ngan nurse2 tu :( so untuk itu.saye adalah telah makan kerang rebus semalam.n byk ikan bilis hari ni.hb oh h punye pasal!

* btw ade tak yg berminat utk dapatkan produk2 minyak kelapa dara?sangat bagus taw untuk kita time preggy ni.just klik image kat tepi tu ye.tenkiuuuuu

2 comments:

Mrs.aisheiteru said...

same la kta. naik pun ckit2 je. jgn risau nti dh nak dekat2 bersalin mesti naik punye. :)

rizaros said...

btul2 tu kak.. sabar yer.. smoga semuanya selamat :)
akk, adik dh jd follower akk, nnt jadi follower sy jgak yer.. kat rizaros.blogspot.com..
maceh :) best jer bukak blog akk.. nice blog :)