Tuesday, October 13, 2009

my dream oh dream

nampaknye i lagi excited nk update blog kawen dari blog manggispink tu.haha.so sorry guys.bukan ape.nk kawen ni.haruslah seronok.haha.lagipun nk karang ayat kat blog manggis tu susah ouh.nnti orang tak nak bace =)

btw,i got some inspired from my aunt's wedding dulu-dulu.ouh.it might be old style tapi i like.bagi budak2 happy ape salahnye.hmm.ini rancangan awal mase bersanding nnti.

1. tepung tawar(i taknak ramai2 sgt.sbb nnti agak clumsy.biar orang2 penting mcam my family aje.but not all of them for sure)

2. candy n coins for children(mmg best!)baling dan rebut time.

3. kodak momentos

itu jew i nk update.haha.sengalkan?sket jew.tapi at least i dapat noted kan kat sini.i ni kan pelupa,klu tak tulis nnti ilang idea bernas.bernas la sgt.orang dah lame buat dah eazy.erm.btw. i dah terminat kat satu studio ni.epilogue creations.anyone???


1 comment:

suezensuzanna said...

owhh..suke ehhh.....nk kahwin