Monday, October 18, 2010

90 hari untuk kita!

friend of mine punye doter.comel kan
gambar takde kaitan.hahah

alhamdulillah :)

suka sangat-sangat sangat-sangat!hihi.akhirnya kerajaan dah luluskan cuti bersalin tidak melebihi 90 hari(300 hari) sepanjang masa perkhidmatan untuk kakitangan kerajaan(wanita).hoyeahhhhhh!

tapi kan, ade jugak pihak yg tak bersetuju taw.pelik sekejap.diorang yg tak setuju tu kenapa eh?maybe diorang da tua or da belum beranak lagi kowttttt.entahlah.tapi serius.bagi eazy.eazy suke sebab

1.eazy duduk berjauhan dengan hubby.so time ni la nk dpt spend time dengan die pun
2.boleh pantang penuh dekat melaka then balik kampung kedah pulak.adil & saksama.heheh
3.nak breastfeed baby sepuas-puasnya!mmg dah berniat nk bf ni
4.belajar tanggungjawab jadi ibu yang baikkkk :) i've to learn alot of new things
5.menguruskan badan semula dalam tempoh 90 hari.paling penting!


3 comments:

~♥ iella ♥~ said...

Setuju 90 hari...
nk pregnant cepat2 la..
hihihi

http://fadthnwan.blogspot.com

~♥ iella ♥~ said...

Setuju 90 hari...
nk pregnant cepat2 la..
hihihi

http://fadthnwan.blogspot.com

.:Cik Puan Ann:. said...

heyya..thanks link blog ann :)
i've link urs..btw,u preggie mommy!~ comel :) take care tau dear..hehe