Friday, October 8, 2010

idea for maternity photoshoot?

anyone?boleh share tak ur idea utk my maternity shoot ;)

tgh pening ni.but takde la nk wat beria-ia sangat kan.just sumthing yg akan buat kite senyum bile teringat ini lah gaya nya masa nak sambut first baby.hihihi

im thinking of colourful theme plus ade belon-belon kaler2 tu.omaigod.i rely can't wait for dat moments.tak sbar sangat okay.ini gambar2 yg digoogle.cantik2 sume.n idea sume adalah menarik.

budu & belacan = i really2 adore her :)

*photog pun ade suggest idea yg best.oh ho!

1 comment:

Aidanisme said...

nak buat boleh juga utk kenangan kan.. tapi jgn pki seksi mcm sesetgh yg buat photoshoot maternity, cam tak sesuai je bile tgk pki tdg dan pki baju ketat2 kasi nmpk perut yang besar.. pki longgar pun nmpk sweet.. ^_^