Thursday, October 14, 2010

pilihan set bersalin-post natal care?

sekarang tengah survey set bersalin yang ada kat pasaran.banyak jugak ye.sendayu tinggi,nr,amway,ibu halimah,salindah n banyak lagi kowtttt.

tapi still tak tawu nk pilih yg mane.mak kate dulu time die minum yg rebus2.lagi bagus.tapi pahit sikit lah kan.n leceh.sekarang byk yg kapsul je.sonang.ikut je arahan.makan la sampai habis.pastu pakai premium beautiful.harus meletopsss.hihi

nona roguy - rm 300++
amway - rm 290++
salindah - rm 350++
sendayu tinggi - rm 380++

*angan angan nak beli PB.mintak sponsor boleh?

1 comment:

@nAiLZa said...

hai u. i xtau nak suggest ke ape.tapi dari awal pregnant , i guna salindah,my MIL sponsor..hehe..tp i rase ok la coz i tak kena alahan teruk.kaki pun xbengkak, xde cramp.So far ok la.Alhamdulillah..