Thursday, December 22, 2011

Butik Pengantin Mahligai Cemara :)

Kepada readers blog eazy yang rasa nak bertunang.berkahwin or buat apa2 majlis sekitar Penang, Kedah or Perlis jemput-jemputlah cuci mata di blog mama eazy ye :) hehe.She's my mother in law. Butik mama/Mahligai Cemara terletak kat belakang Yawata(bagi sapa yang familiar dengan kawasan Jitra) sebaris dengan Dr. Rozmey punye kedai tu.hehe

Pakej-pakej yang mama sediakan amatlah berbaloi dan rasanya tersangat menjimatkan kalau korang amek wedding planner sekali.Cuba bayangkan dalam 16 k sahaja anda boleh dapat (full set of package) include khemah,makan minum,bayaran dewan(kalau di dewan),hantaran,photog dan semualah.memang berbaloi sampai rasa nak suruh mama bukak butik dekat Melaka!hehe

jenguk website MAHLIGAI CEMARA di : http://mahligaicemara-butik.blogspot.com/

Nama : Kak Yan (mama)& ida (adik ipar eazy)
bpmahligaicemara.yahoo.com
No : 019-5634553 - kak yan
No : 017-4649545 - ida
Lokasi : Kedah[Bandar Darulaman,Belakang YAWATA]


cakaplah korang ni readers blog eazy.Insyallah akan dapat special discount nanti!yeayyyyyy :)))







ANTARA CONTOH PELAMIN :)



1 comment: