Sunday, January 1, 2012

Sophea Medina is ONE!


ALHAMDULILLAH :) syukurrrrr.

Selamat Hari Lahir sayang :)

Terima kasih kerana sentiasa bersama dengan mama:

Perkembangan sekarang :)

Buat perangai pelik-pelik lepas tu buat muka tak bersalah
Jerit-jerit padahal takde ape pun berlaku
Suka kiss Froggy lebih dari semua orang
Masih tak berjalan.takut or malas idk.tapi merangkak super laju
Sangat penyanyang kepada kucing.kalau jumpa kucing mesti nak sayang
Tolonglah buat muka nice sikit kalau jumpe kawan2 mama.ni tak masam muka je memanjang.aiyoo belajar dari mana pun tak tau

LOVE YOU! nanti kite celebrate makan kek eh


6 comments:

PUAN THALHA : said...

Happy beshday sophea. amboi sedapnya nama. comel loteh. mak ngan baby sama comel. hee

nursuhada aziz said...

happy birthday medina!cepat cepat blajar jalan..nanti aunty adda bagi kasut sepasang! ;)

ibuhebat said...

Happy birthday Sophea Medina! Moga jadi anak yg solehah, kebanggaan ibu ayah :)
Jemput ke blog saya http://hebatkan.blogspot.com

♥ Elin ♥ said...

HI ORG MELAKA!! skg juga masuk kan kamu dlm list elin


salam perkenalan :)

♥ Elin ♥ said...

happy birthday si comel.. :)

Pengobatan herbal kanker payudara said...

selamat ulant tahun dan semogga panjang umur nya ,,,,,,,