Friday, October 9, 2009

cenderahati untuk tetamu

sekarang dah bulan sepuluh?omg.cepatnye.rse baru semalam bertunang dengan atif.hihi.tipu.ako sekarang tengah pening.nk bagi ape untuk tetamu yang lebih kurang 1500 jugakla nnti.erm.nk something yang tak berapa mahal tapi orang tak kan buang merata2 kat kawasan rumah kite.hmm..yela.name pown manusia,even ako sendiri pown suke buang sampah merata-rata.inikan pulak orang laen.hihi.

ok.sudah take note daripada sifu noe.misi 5 april;die cadangkan dan tak cadangkan mende2 berikut.

TAK BERAPA COOL =)

1) Pot puri
2) Sabun Gantung-gantung
3) Frame Gambar muka kamu dan pasangan kamu
4) Kalendar muka kamu dan pasangan kamu
5) Keychain bunga bunga

YANG NI AGAK COOL =)

1) Telur
2) Sapu tangan
3) Kipas - aritu masa EAZY tunang dah bagi ni
4) Tasbih- Paling cool. Memberi sambil 'menerima'.
5) Sabun mandi biasa
6) Makanan lain - gula gula, jelly, kek,

*erm,ako ni jenis suka beli barang awal-awal.so,ako akan beli barang cepat-cepat untuk buat sendiri.klau beli lagi banyak kos nk kena keluarkan.rasanya ako nk bagi kat tetamu;

jemputan; sapu tangan,gula2&jely,kuih bahulu

kawan2 rapat dan VIP; masih belum dipikirkan.any idea???grrrr


5 comments:

Syamilia said...

kt kwn2 kan ez bg la brg2 mcm box seramik yg cute2 tu ker...smgt skit nk pegi...haha

eazy said...

hehe.
boleh jew
tapi kat belah kedah la=)

LeEyA said...

kte dlu bg mug.. lagi sapu tgn yg digubah.. cntik.. pastu jajan.. lagi letak cup cakes.. bunga telur.. jelly.. beg dia pulak kaler gold.. smpai penuh2 la beg tu.. but tu untuk VIP shj..

eazy said...

haha.kenyang la ur vip kan?

a Y u said...

hai..1st time jenguk blog u..hihihi..slmt berkenalan..

ayu pun cdg nk bg sapu tgn gak..nk bg bnda yg buleh digunakan..takmo bg bnda2 yg org akan buang..hihih..