Monday, November 30, 2009

buku yaasin utk doofgift?sesuai tak?

oh.i just wonder boleh tak klu i bagi buku yaasin as a doorgift utk kawan2 n vip?

kenape i bagi?sbb i rase mende tu akan digunakan mcm jugak klu kite bagi tasbih kan?mmg la jarang org bagi yaasin utk doorgift.da nmpak cam tahlil pulak kan?tapi ape salahnye buat kelainan?

boleh tak?or i just can forget my dream ni

12 comments:

suezensuzanna said...

hurm...i agree if bg yassin..sebab sgt praktikal..:)

nadeera said...

ok jer..tapi for non muslim u bagi aper??

eazy said...

erm,
dlm goodies bag tu ade byk mende
so diorang dpt mende lain kecuali yaasin book

Syamilia said...

kak mimi rasa kurang sesuai la ez... takut nnt kita letak atau sapa2 letak merata rata...xpasal2 dpt dosa pree...haha...
sbb yasin tu surah al-quran, sangat2 suci dan xleh dibuat main... tp terpulang kt ez ok, kalo nk bagi, kt org2 tertentu yang sgt2 bertanggungjawab ok...

Cik Belle said...

I rasa ok, tp untuk elakkan orang letak merata or tak hormat, u bole wrap them using transparent plastic wrapper ke kan, so that orang nampak itu Yassin. And i rasa bila nak salam2 dengan tetamu time nak balik ke kan, baru kasi to guest. Boleh rujuk from this vendor untuk customize ur yassin :

http://warna-i.blogspot.com/
http://hadiahhidayah.fotopages.com/

anakcikmad said...

sesuai!
tpkan...buku2 doa harian ke
ok jgk~
tp mmg bernas~
smbil buat kndri...dpt pahala lagik klu org bc yassin tu ;)

Lady B said...

kawan kak b yang bar je kawin arituh bagi yassin jugak. nampak cam best, tapi sayangnye kl orang tak guna. dia wrapkan elok2 and kak b letak dekat bawah bantal je sebab kak b dah ade own yassin to read..=)

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1 said...

Hai..sy dah link awk..thanks sbb jg pengikut saya..hehehe

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1 said...

Hai..sy dah link awk..thanks sbb jg pengikut saya..hehehe

MyRule said...

Me bagi yassin.. Cari yang ader doa and tafsir.. :p

Miss Fiza said...

bagus jugak :) tapi kene make sure org tak letak merata-rata.

sy pun akan bagi yassin atau doa harian utk akad nikah nnt bersesuailah dgn majlis :)

good luck dear.

~pendekgemukbertompok.~ said...

pja pon bagi yassin time kawen dulu;)