Thursday, December 3, 2009

lenguh tangan lipat lipat :)

*riben pink tu belom ade lagi :( *

tangan sangat letih.tapi atas pertolongan adik i yang dua orang tu.semua box da siap lipat.hahaha.gile cepat lipat box.padahal middle of next year baru nk gune :)

aura da sampai kowt?

ngee. i bought dis box RM 1.30 per pair.beli kat sini marryme. servis sgt ok :) syarifah dalila.nice to deal with u.tapi i masih tak tawu nk letak ape kat dlm box tu.oh ye.box tu kecik.tak boleh letak telur.tak muat.so i rase cam nk letak sweets or choc je.

tapi saya adalah sikit keciwa bile kolar tuxedo tu tak berape nk jadi la.die cam longgar cket.jadi kurang kemas lipatan die.sedey sedey!ouh ye.tak sume org dpt ni nnti.only for my frens.cuz its limited.hihi.200 pieces saje :)

*agak2 kawan2 lebih tak 200 utk my pihak saje?

7 comments:

anakcikmad said...

comelnya!

eazy said...

i love it so much.
cantik taw :)

Syamilia said...

comelnyer...kak mimi dpt tak...haha...

suezensuzanna said...

eazy::cantik..cantik sgt!!!!!!!!!!

~pendekgemukbertompok.~ said...

coooomeeellnyaaa dear!!!!suke sangat2;)

xoxo
pja

dell said...

hi eazy

ala siannya dia.. btw biasanya i advise customer utk staple betul2 kat bow hitam tu so tak nampak obvious sgt :)

btw nice dealing with you too :)

.::ħέÃď ĝİŘŁ::. said...

nice...sanagt tiut...!