Wednesday, December 29, 2010

2 minggu je lagi!


dulu kecik je

sekarang dah BESAR!

ya allah.cepatnye masa berlalu :)

lagi 2 minggu je kalau nak ikutkan EDD.barang-barang baby n mommy sume dah siap dah.masuk dalam bonet kereta.sampai penuh okay.hahaha.ade 4 beg!gila overrr.cam nak berkampung kat sane pulak kan :)

haritu pegi wat details scan.dengan doc rahimah.rasenye kalau orang melaka ramai yang pergi check up kat klinik die ni kowt.doc rahimah sgt soft spoken n lemah lembut orangnye.no wonder lah eazy kena tunggu almost 1 hour utk jumpe die.gilaaaaaa ramai!klinik die dekat area bukit katil(jpj)KLINIK AMAL&SURGERI

bertambah-tambah happy pulak bile dapat layanan yg best dari doc.kos scan kat situ hanyalah RM 20.00 ringgit!hahaha.murah kan?mane nak dapat kat tempat lain ^-^ DUA PULUH RINGGIT sekali lagi.

so, baby sekarang dah 3.0 kg!doc cakap air ketuban still byk lagi.n die nasihatkan supaya banyakkan berjalan n kurangkan berbaring / duduk je.so kena aktif lebih lagi lah pasni.


4 comments:

Hazzy Ishak said...

wah tak sabar nak tengok baby

nursuhada aziz said...

yup..mmbe opis aku pun ade kene macam tu..dia cakap doc suruh byk jalan..nnti senang nak bsalin gak kottt..hehehe*aku pun tak tau lah..huhu

Mrs.aisheiteru said...

smoga smuanya selamat.insyallah! mmg kna byk jalan2 tau. and jgn lupa mkn tau bg ade tenaga..

mr.syazwan said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tak lama lagi tu

tahan2 biar thn depan

hahaha