Friday, December 10, 2010

persiapan ke hospital

siap ade checklist :)

barang-barang nak ke hospital utk baby & eazy almost done.sume item cam dalam check list kat atas tu eazy ikut n ada tambah sikit-sikit.best sgt mase kemas barang2 ni.siap kiss kiss baju baby n perasan time tu tgh kiss baby.hahahahha.sungguh over!

macam kebetulan pulak.beg baby kaler biru :)

yang cartoon-cartoon tu die punye.n yang kotak-kotak tu eazy punye.dapat beg tu time kawen.adik atif yg bagi.nice!i loikeeee.for infomation.baby ade satu lagi beg kecik(kecik sgt).beg tu utk bawak dlm labour room nnti.dlm tu ade 2 pampers,sepasang baju.tu je nurse pesan suruh bawak dlm LR.

i am now 35 w preggy!another 5w to go.yeay :)

6 comments:

Hazzy Ishak said...

a baby boy??
ye ke eazy

anah said...

kita sama, ada 5 mggu lg..buat ms skrg cium baju je dl..hehehe

eazy n atief said...

hazzy : just wait n see :) tak lama dah lagi.hehehe

anah ; due pertengahan bulan jan eh?tak sabar kan

mr.syazwan said...

aaaaaaaaaaaaaa

wan pulak rasa berdebar2

berdebar nak dpt title uncle

hahaha

kalau 31 dis tahan sikit lg je eazy boleh dpt lahir 1 jan 2011

hehehe

Anonymous said...

sama2 la...saya due 26 jan 2011..scan pn baby boy jga.

Anonymous said...

sama2 la...saya due 26 jan 2011..scan pn baby boy jga.