Wednesday, December 15, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway,Yay!

inilah bestnye bile ade blog :) selain dari kite boleh share cerita dengan orang lain.n meet a lotssss of new friend.kite jugak boleh join banyak contest hari hari.kalau dah join contest tu at least kite akan jadi follower kpd organizer contest n at the end kite akan jadi kawan dengan die :) rite?bukan kalau dah menang u buat dunno seolah2 tak pernah kenal.

i read her blog.kak nani or lebih terkenal dgn nama mama kembar tiga n adore her sbb pregnant kan 3 orang twins(lelaki) yg sgt lasak sekarang.sabar je lah kak ye :P mmg kuat lah akk ni.kite yg preggy sorang ni pun dah asyik demam je.salute akk!

eazy nak tag 3 orang utk join giveaway ni(salah satu syarat)
1.zue hantu kuceng.hihihi
2. kak miera mama cyrus
3.asna cute(mom2b)

ni link untuk awak-awak semua join jugak giveaway ni ye
TARIKH TUTUP : 06 JANUARI 2011
sangat SENANG!tak payah pikir2 banyak pun :)

kalau ade giveaway mesti lah ade hadiah kan? hadiah die berupa barangan VICTORIA'S SECRET & TELEKUNG TRAVEL yg ditaja oleh ITSY BITSY SECRETS. tengok tu.dah la senang je nak join giveaway ni.hadiah best lak tu.ada rezeki bulan 1 nnti hari2 sembur body mist VS la kite.hehehehe.pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah ye.

HADIAH PERTAMA:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist
+ Telekung Travel
Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel
Hadiah Ketiga: Telekung Travel

1 comment:

Mama Kembar 3 said...

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck dear :-)