Wednesday, June 22, 2011

Bumbo Seat For Sophea Medina !


medina suke duduk dalam ni tapi die cepat bosan :))

SETAKAT NI MEDINA GUNA BUMBO SEAT UNTUK :

* medina nak relax -relax (jenis medina ni tak suke baring lame2)
* memudahkan proses makan (ada tray yang boleh dibeli sekali dengan seat ni)
* medina untuk belajar duduk & berdiri jugak!haha.die akan wat2 berdiri kalau dah bosan
* learning time (medina belajar ABC sambil duduk dalam bumbo seat :)
* senangkan mama & papa nak makan!time makan usung sekali medina duduk sebelah*
* temankan mama main facebook n reply email customer.medina pun sibuk tekan keypad!adeh

Sedikit Info Bumbo Seat : -

Low-density foam seat 4 babies - nampak je cam keras tau.tapi die lembuttttt je
Weight limit is 22 pounds - sampai umur berapa eh??
Weighs about 3 pounds - ringan saje.tapi die tak senang bergerak
Boleh digunakan apabila baby boleh menegakkan kepalanya sendiri
Retail price about RM 150 – RM 200.(ada yang letgo lagi murah)
Colour comes in lilac, blue, aqua, lime green and yellow.


*bumbo seat tu pinjam kawan punye,bagi medina try dulu,so buat masa ni die boleh duduk dalam tu dalam masa yang agak lama* okayyyyy nanti mama & papa belikan medina tau!

ANY IDEA KAT MANE NAK CARI BUMBO SEAT NI???

2 comments:

Ann GreenStrawberry said...

hihi senangkan ada bumbo seat ni.. fahim pun gitu.. duduk kat bambo sambil tengok bbtv.. cumel je...

eazy n atief said...

aah kak :) senang je ade bumbo seat ni.akk beli katne?